Află mai multe

Despre noi

Vă așteptăm la Tasteful Doner Kebab cu cea mai variată gamă de preparate tip fast-food, mâncare gătită, pizza și nu numai, de la delicioasele sandwich-uri cu snitel, shaorma de pui sau de vita, pui shanghai / crispy sau aripioare picante si pana la deserturile menite sa satisfacă gusturi din cele mai sofisticate.

Restaurantul nostru

Cel mai bun doner kebab, din 2021

Bunătăți pentru toate gusturile, chiar și pentru cei mai mofturoși
 

Cea mai sănătoasă carne este cea friptă, pe țepușă verticală, pusă în lipie alaturi de salate si legume proaspete, pe care ti le alegi singur. Tu știai asta? Știi și noile noastre salate și sosuri?
Dacă nu le ai încercat încă te așteptăm în locație sa le alegi în shaorma ta preferata.
🤤🥗🥙🌯🍟

Despre noi

Cel mai bun doner kebab, din 2021

Ți-e foame și nu știi ce să mănânci? 🤔 Alege din preparatele noastre, comanda online sau telefonic si delectează-te cum se cuvine cu cele mai îndrăgite preparate culinare din meniul nostru! 🫠🍽

📞 𝐂𝐨𝐦𝐚𝐧𝐝𝐚 𝐭𝐞𝐥𝐞𝐟𝐨𝐧𝐢𝐜: 0784 042 979
👉 𝐂𝐨𝐦𝐚𝐧𝐝𝐚 𝐨𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞: https://tastefuldonerkebab.ro/
📌 Vino în restaurant pe Șoseaua Giurgiului nr. 189, Comuna 1 Decembrie, jud. Ilfov

🕥 Program livrări: 10:00–23:00

Free gratuit pentru clienți

Cere parola oricarui angajat

Despre mâncare

La Shaorma Doner Kebab, punem accent pe autenticitate și prospețime. Folosim cele mai bune ingrediente pentru a crea gustul autentic al Orientului Mijlociu și Mediteranei. Avem opțiuni pentru toate preferințele, inclusiv variante vegetariene și vegane..

Valorile noastre

Ne angajăm să respectăm cele mai înalte standarde de igienă și să asigurăm consistența și savoarea în fiecare preparat. Oferim clienților o experiență autentică și delicioasă la fiecare vizită

Bucătarii noștri

Experții noștri în gust

Bucătarii sunt artiști ai bucătăriei, transformând ingrediente simple în opere de artă culinară, bogate în arome și texturi. Acești profesioniști pasionați dedică ore în bucătărie pentru a satisface poftele și dorințele clienților, aducând bucurie prin gusturi rafinate și creativitate culinară.

Cariere

Fii parte din restaurantul nostru

Dacă vrei să lucrezi cu noi, scrie-ne un mail folosind butonul de mai jos

Lasă-ne părerea ta